Van fabrikant tot ontvanger, wanneer het aankomt op gevaarlijke stoffen heeft iedere partij binnen de keten zijn eigen rol. Om de op- en overslag en doorstroom van gevaarlijke goederen zo goed mogelijk te laten verlopen, waarbij de veiligheid van mens, dier en milieu is gewaarborgd.

 

Wij vervoeren regelmaat gevaarlijke stoffen, logische wijs zijn onze auto’s ingericht voor het vervoer van alle gevaarlijke stoffen.

 

Veiligheid nemen wij hoog in het vaandel en beschikken daarom over onze eigen veiligheidsadviseur.

 

 

Elk Nederlands transportbedrijf dat gevaarlijke stoffen vervoerd moet zich houden aan de bepalingen gesteld in de Wet Vervoer Gevaarlijke Stoffen. 

 

 

 

 

Naast de bekende handelingen zoals; het voeren van een ADR-bord of het houden aan tunnelrestricties, is het voor een vervoerder ook van belang om een veiligheidsadviseur aan te stellen. Een dergelijke adviseur maakt het ADR-jaarverslag op en kan advies geven op alle aspecten binnen het ADR.

 

 

De verplichting van een ADR veiligheidsadviseur geldt voor iedere onderneming die gevaarlijke stoffen vervoeren volgens het ADR. Dit betekent dat ook eigen rijders en kleine transportondernemingen die in opdracht van anderen gevaarlijke goederen vervoeren.

 

 

 

Om problemen te voorkomen bieden wij een pakket, inclusief jaarverslag aan, waarmee u direct aan de gestelde eisen voldoet.

Hoe gaat het te werk en wat kosten het?

Aan de hand van een inventarisatie wordt uw bedrijf op gebied van het ADR in kaart gebracht, in combinatie met een registratie van de vervoerde gevaarlijke stoffen wordt er een jaarverslag opgemaakt met daarin alle adviezen. Door het gebruiken van onze eigen gestandaardiseerde formulieren is uw inspanning in dit geheel minimaal.

 

Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

 

 

Bij interesse of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.


Download
ADR schriftelijke instructie.pdf
Adobe Acrobat document 93.2 KB